Den store alternativ messa

dagens hovedmål på lillestrøm var alternativ messa som er der i helga. En messehall fylt opp med healere, massasje apparater og klarsynte personer. Det var selvfølgelig noen sunne mat alternativer deg også, men de fleste bodene delte ut twist eller annet godteri.

Vi gikk rundt å pratet med folk og lærte litt om forskjellige måter å bli lest på. En dame klarte å bomme stort når hun gjettet stjernetegnet mitt og en annen dame ville putte et hårstrå i en maskin for å få vite om deg og behandle deg.

Det var noen som solgte nøtter og andre som solgte maskiner som skulle gi deg sunnere vann. Selve mat delen unn gikk vi siden jeg ikke kan spise noe av det uansett. En stor del av hallen var holdt av til klarsynte som fikk en liten firkant hvor de kunne sitte å fortelle deg det du lurte på, for en pris selvfølgelig.

Og det er her vi kommer til det negative med alternativ messa, priser. Nå vet jeg ikke hvor mye healing og synskhet koster vanligvis, men å betale noen 400 -600 kr for 15 minutter i en hall full av bråkete mennesker virker idiotisk. Noen hadde laget seg små rom med gardiner, men det hjalp lite, for da vi passerte var de som «behandlet» men opptatt av å få inn flere kunder enn å konsentrere seg på det de gjorde.

Og så var det alle disse lappene som ble kastet etter deg, jeg tror at vi kunne ha spart ett tre per person som gikk inn der om de hadde fått beskjed om å droppe brosjyrer. Ikke liker jeg å få dem presset opp i hånda mi og ikke liker jeg at de er der, er det noe jeg vil utforske videre kan jeg ta bilde eller notere det ned selv.

Det kostet 120 kr for meg å komme inn, skulle du på alternativ messa måtte du ut med hele summen uansett, men ville du innom de andre to som var der i dag, fikk du dem med på kjøpet. 120 kr ? 1 messe, 120 kr 3 messer, 60 kr 2 messer (ikke alternativ messa)

kjøpte meg noen anheng der inne da, gleder meg til å jobbe med dem.

 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg