bytur 20.11.13

I dag var jeg med Stine i byen, vi handlet litt julegaver og juleting ( gavene blir det ikke lagt ut bilder av). Vi startet på TGR i arkaden og fortsatte hos søstrene grene, tok en rask tur innom sten og strøm for å titte i den nye lekebutikken og bruke toalettet…

vi gikk til bakebutikken jeg fant sist gang jeg var i byen, jeg ville kjøpe glukose, men når jeg så alle tingene som den kunne inneholde spor av, valgte jeg å handle på apoteket i stedet.

Vi var også innom outland og panduro, de fleste butikkene nevn har jo blitt standard når jeg er i sentrum. Tokk en rask titt på indiska etter tights, men fant ikke de jeg ville ha.

Stine fulgte meg bort til kontoret til mamma, jeg liker ikke å gå der alene når det er mørkt. Men mamma fikk bare mer og mer jobb og til slutt orket jeg ikke å vente på henne lengre. Og i det jeg gikk ut av døra, gikk jeg rett inn i en politiaksjon. Jeg så det var enda en lengre borte i gata som jeg også måtte passere og hadde egentlig bare lyst å snu å gå inn igjen.

På halvveien til den andra politiaksjonen møtte jeg på en lede oslotaxi og trodde jeg ble reddet, men nei da, han ville ikke ta meg med. Han pekte opp på drosjeholdeplassen og kjørte og stilte seg bakerst i køen, det var ingen andre oslotaxi der og jeg snudde meg og gikk irritert mot neste holdeplass, jeg måtte passere neste politiaksjon, men politiet forsvant akkurat da og det viste seg å være noen i refleksvester som delte ut klær til de som bor ute ( det virket i hvert fall slik). Drosjen som hadde avist meg forsto at han hadde gjort noe dumt og bestemte seg for å gjøre opp for dette med å kjøre sakte bak meg bortover gata til jeg så han… jeg ga meg til slutt og lot han kjøre meg hjem.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg