en før-premiere kveld

Onsdag forrige uke var dagen da alle vi som hadde ofret helsa i kulden og regnværet, endelig skulle få se filmen vi hadde billetter til. Vi møtte opp uten for Colosseum to timer før filmen og en time før rød løper showet startet, vi planla nemlig å spise litt først. Vi hadde en god og koselig middag på den asiatiske restauranten rett ovenfor kinoen. Lyden fra festen var høy og slo mot oss som trykkbølger hver gang noen åpnet restaurant døra, de må virkelig ha lydisolerende vinduer der. Så ville som vi var slo vi oss løs med en hel alkoholfri drink hver…

etter maten var det rett ut i kulda igjen og stå å se etter kjendisene som skulle komme. Vi trodde de skulle komme klokken 20.00, men de dukket ikke opp før 20.30. vi sto på andre siden av gata og ikke ved den røde løperen og når siste skuespiller hadde dukket opp, gikk vi inn på kinoen. Det var en god ide å gå før alle de andre kom, men vi slapp ikke unna presset som oppstod før de slapp inn folk allikevel.

Som jeg hadde forutsett, skulle skuespillerne inn i salen, og da var det ikke noe poeng for oss å stå på feil side av veien og håpe på et lite glimt. Her ble de intervjuet før filmen startet og de virket ganske koselige, livvaktene var litt skremmende da.

På setene var det plassert goodiebags med mye moro, noe som gjør kino opplevelsen litt ekstra spennende, men det er en ting man ikke kan ha førpremiere uten. Det er ikke skuespillerne fra filmen eller andre kjendiser, det er ikke gaver eller prøveprodukter og det er heller ikke loddtrekning, det er fansen. Det som gjør en før-premiere eller premiere spesiell er stemningen i salen, følelsen du får av å sitte der sammen med 1000 andre som trekker pusten likt som deg i spenning og jubler ut i latter samtidig.

Det var en kjempe fin kveld, men tror jeg må se filmen igjen før jeg vil skrive en anmeldelse av den – elsket den, men var også veldig påvirket av stemningen. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg