vunnet et års forbruk av marsmallows?

Jeg sponser alltid idrettslagene som står på senteret med 50 kr. Jeg liker lodd, men mest av alt har jeg gjort det til et prinsipp, jeg vil gjerne støtte og har satt av en sum de kan få når de står der og jeg møter på dem. Som regel er jeg der så sent at det ikke er noe særlig til premier uansett, alt er tatt. I dag var ingen unntak, det var lite premier på bordet og ung guttene løp i mellom folk for å prøve å få inn noen få kroner før loddsalget var ferdig. Jeg kjøpte for 50 kr og fikk 5 lodd, det er her pengeregelen har betydning. Noen tar 20 kr loddet mens andre tar 2, for å sørge for at jeg ga gjevt til lagene bestemte jeg meg for en sum.

Men i dag vant jeg altså, og jeg ble stående med valget mellom fjorårets premier (rester). Grunnen til min mistanke om at dette er fjorårets rester var de to pakkene med aftereight orange, disse ble bare gitt ut i sommeren 2011. datoen på sukkermassen jeg vant tyder også på at de har hatt den en stund, men den har ikke gått ut + det er jo bare sukker.

Hadde det hvert vanlig aftereight hadde valget av premie hvert lett, men jeg liker ikke appelsin varianten og endte derfor opp med å velge en kilo marsmallows stenger. 1 kg marsmallows må vel tilsvare et års forbruk?

2 kommentarer

Siste innlegg