liten vandretur i byen

Det blir en del vandring når man leter etter en ny butikk og bare registrerte at den lå på sjøsiden av karl johan og et sted i mellom jernbanetorget og stortinget T-bane stasjon. Hadde jeg gått opp gågata og tittet til sidene hadde turen blitt kort, men nei da jeg gikk rundt hvert eneste kvartal å lette, men jeg koste meg og slo opp adressen ordentlig når jeg var lei av å gå rundt å leke turist i egen by. Snublet over en del morsomme oppdagelser på gåturen da, butikker jeg ikke viste om og merkelige folk.

Butikken jeg lette etter var søstrene grene, og ja nå vet jeg den ligger helt inntil karl johan i samme bygg som sten og strøm, utrolig at jeg aldri har sett den før, jeg må bli flinkere til å løfte blikket. Her inne kjøpte jeg servietter til store gullmedaljen, litt maling, cola ting og perler.

Jeg hadde startet handleturen på Lush, dette var egentlig grunnen til at jeg dro til byen i dag, jeg trengte ny balsam, helt tom.

Endte opp med å kjøpe sjokolade form i en bake butikk jeg fant, dette var en skummel butikk, her kunne jeg ha brukt mye penger.

Og til slutt var jeg innom panduro og handlet, klarte å begrense meg denne gangen.  

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg