spillexpo

Jeg hadde takket nei til alle tilbudene om gratisbilletter jeg fikk etter mail kampanjen min, så det var ganske komisk når en dame ved garderoben startet å dele ut gratis billetter hun hadde. Denne gangen sa jeg ikke nei og etter å ha fylt ut navn og mail adresse kom jeg gratis inn på spillexpo.

Vi startet ved første stand og skulle prøve å slå en spiller, men først satt vi oss ved feil maskin. Da vi byttet maskin og jeg startet spillet fikk vi en eller annen beskjed om at det var meningen at man skulle spille mot den på andre siden, men at de ikke var helt satt opp enda og derfor kunne jeg bli til det kom noen andre som ville prøve utfordringen. Idiotisk, jeg hadde aldri spilt spillet før og trykket på det logiske for å starte det, men da var jeg tydeligvis ikke aktuell i konkurransen. Jeg ble litt frustrert over hvor vanskelige jeg syntes de var der, og selv om jeg prøvde spillet litt, gadd jeg ikke lengre, jeg kunne finne et sted hvor jeg var ønsket.


starcraft 2

Vi gikk litt rundt og tittet, det var en del ting som var komplisert å delta på med stolen og de fleste spillmulighetene droppet vi. Det var allerede startet å ble kø ved konsollene. Vi gikk forbi en liten anime butikk og her kjøpte jeg et nøkkel anheng, dette ble de eneste pengene jeg brukte.

Jeg prøvde et søtt spill som het owlboy, et pad spill hvor du laget egne plattformspill og sto i kø for å prøve et eventyr spill, men mens jeg sto å så på de før meg i køen spille, forsto jeg at jeg kom til å ville ha det, så jeg behøvde ikke å prøve det.

Vi stilte oss i lang kø for å prøve virtuelle briller, en stor skuffelse i mine øyne. Dårlig grafikk og svimmelhet var det jeg fikk ut av opplevelsen, og jeg prøvde virkelig å være med på den bergogdalbanen.

Hadde litt lyst til å prøve shadow puppeteer og et annet spill jeg fikk tre plakater fra, men jeg hadde rett og slett ikke krefter nok.

På komplett.no standen fikk jeg en overaskelesepakke siden jeg hadde sendt inn alle mailene, dette syntes jeg var veldig søtt av dem. I pakken lå det håndklede, energidrikk, 2 par solbriller, avbelastningball til hendene og en intel høst jakke. På komplett.no hadde de kjempe fine datamaskiner og hadde jeg ikke hvert så sliten og hatt med meg en som ikke er så fascinert av data, kunne jeg ha sittet å studert dem i timesvis.

Vi avsluttet det hele med å gå på nabo messa som hadde gratis inngang og gratis epler, pølser og boller.  

#spillexpo #spill #komplett.no 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg