ikke velkommen til spillexpo

akkurat funnet ut at spillexpo ikke godtar ledsager bevis, dette gjør at jeg må betale dobbelt om jeg skal dit. derfor har jeg sendt denne mailen til alle som skal ha stand der og hvor jeg klarte å finne norsk eller nordisk måte å kontakte på.

Til ( navn på stand)

jeg skriver til dere fordi jeg ønsker å informere om at utstillingen dere skal være med på til helga, spillexpo ikke støtter den likestillende ordningen med ledsager bevis. Og med dette tvinger de som ønsker å delta med dette behovet til å betale dobbel pris for å kunne komme inn.

Ordningen er for å sørge for at de med hindringer som ellers ville ha holdt dem utenfor det offentlige sosiale miljøet, skal ha mulighet til å delta på lik linje med andre. I noen tilfeller er det sosiale hindringer og andre har medisinske grunner til hvorfor de må ha med seg noen som har kunnskap til deres hindring, og hvordan den skal løses/ behandles om det oppstår.

Utdelingen av beviset er behovsprøvet.

Å godta bruk av ledsagerbevis er frivillig og dermed kan enkelte arrangører lett kreve dobbel betaling av brukeren.

Jeg ønsker veldig å delta på spillexpo,men har ikke mulighet til å betale for å få med meg støttekontakten min, så jeg kan ikke.

(fullt navn)

 

hadde satt pris på om andre ville hjelpe meg med å legge press på Arrangøren til å forandre dette, både for meg og andre som trenger ledsager. 

    1. Fantastisk at du tok dette initiativet til at man kan få ha med ledsagere gratis. Min sønn fikk gleden av dette tilbudet på SpillExpo 2014. Hvordan er dette i praksis i år SpillExpo 2015?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg