kø i kulda

Det føltes som om vi gikk ut midt på natta, og det var ikke så langt unna. Kusina mi kom til meg 04.50 og 05.00 var det ut av døra og ned til byen. Vi hadde kledd oss i flere lag med klær og var forberedt på regn, snø, kulde og vind ? noe som var bra for det var mye regn og vind.

Jeg hadde med meg den lille rullestolen og kjøreposen til den store, så bena var utrolig godt pakket inn og jeg satt trygt. Hadde med stolen for de jeg umulig kunne ha stått i kø, men de blir litt forvirret når du kjøper billetter og sier at du ikke trenger rullestolplass ( som de allerede hadde solgt ut til andre personer uten rullestol allerede)

det var to køer utenfor Colosseum, den med de som kom før 01.00 og ble registrert og den med de som kom etter og bare hadde nummer. Det var ganske genialt av dem å flytte køen opp til ekspert og under tak. Selvfølgelig var vi ikke inne i butikken, men under et langt tak som beskyttet de første 200 i hvert fall.

Selv om det var isende kaldt koste vi oss med kakao og pokemon. Vi fikk også utdelt gifflar av kinoen så det var ingen fare for å sulte der ute. Det hadde hvert en fordel med ikke fullt så isende vind, men stolen tok det verste og den dekket også kusina mi bra. Litt før 8.00 startet folk å pakke sammen sakene sine og stilte seg i ordentlig kø, planen var at alle skulle gå ned til kinoen samtidig og holde plassene sine, slik skulle det hindres at folk snek, men dette var umulig for oss siden det var trapper ned der de skulle gå, så vi kjørte bare rundt bygget og satte oss til å vente under taket til Colosseum.

Men køen beveget seg ikke, noe jeg tror har med at folk heller ville stå under tak enn å stå ute i regnet i kø. Vi startet å jakte på et toalett, men med rullestol var dette veldig komplisert. Kusina mi fikk lov å bruke det som var satt opp for de i kø, selv om vi egentlig kom etter at de skulle stenge det. Jeg måtte vente til vi fikk kontakt med noen på kinoen og fikk slippe inn der. De få minuttene med varme var utrolig godt og hjalp til i resten av kø tiden.

Vi så det var et stort område med tak, der køen skulle komme ned trappene og vi plasserte oss her og sa i fra til hun som organiserte køen. Slik kunne vi hoppe inn i plassen vår igjen når de passerte, vi hadde jo kø nummeret skrevet på hånda vår. Nå var det blitt lyst og mye varmere i været, så resten av ventetiden var ikke så ille.

Vi kom oss inn, fikk kjøpt 4 billetter. Jeg hadde rett i av at jeg ikke fikk bruke fribillettene mine her, men kunne bruke gavekortet. Og så var det ut i kulda igjen, inn i taxi, hjem til kattene og rett i seng.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg