bytur, hvor det ble brukt mye penger

Eller kanskje ikke brukt er det riktige ordet, ikke hvis vi ser på det og sammenligner mot hva jeg har lovt å bruke.

Først var jeg på outland å kjøpte de siste to bøkene i sailor moon serien, jeg hadde jo klart å ikke kjøpe nummer 7 + det var en bok med små historier. Her hentet jeg også gavekortet mitt som jeg mistet forrige uke, tusen takk til den som var ærlig og leverte det inn.

Jeg gikk så ned på panduro, en farlig butikk å gå inn i når man er i handle humør. Jeg klarte å beherske meg og kjøpte bare litt mer fimo og et sukkertøy sett.

Så var det opp på kontoret til mamma med posene før jeg fortsatte videre, jeg sliter veldig med å bære på ting og hadde ikke med meg rullestolen.

Så gikk jeg på gamestop byporten for å forhåndsbestille ps4, jeg var ikke særlig overasket over at den var utsolgt og ikke kunne skaffes før i januar. Jeg har nemlig settdatoene på de andre butikkene på nett. Men jeg var veldig overasket over depositumet på 500 kr. Jeg hadde ikke overført penger fra sparekontoen hvor ps4 pengene er, så måtte si nei. De kom også med en liste over andre ting jeg burde forhåndsbestille, 50 kr i depositum på hver av dem og mye av det vil jeg aldri bruke.

Så gikk jeg på peppes og spiste salaten min. Men glemte å ta bilde av den fordi vi var så opptatt med å prøve å få telefonen min på nett, noe som ikke gikk, jeg satt i en blindsone. Tok bilde av nachochipsen da…

når jeg gikk ut av peppes fikk jeg ideen om å sjekke hvor mye de skulle ha i depositum på Game. 100 kr og der fikk de en ny kunde. Den køen deres var veldig lang, men han var ganske sikker på at jeg kom til å få i januar, hadde ikke håpet på noe før det.

Ellers gikk jeg og tittet på flere små butikker og så på halloween og hobby ting, måtte til slutt dra tilbake til mamma siden beina mine ikke ville mer, men hun hadde ikke kommet tilbake fra retten enda og jeg ble sittende å spille pokemon. Da hun kom gikk jeg ned i butikken og handlet for oss mens hun gjorde seg ferdig og vi dro sammen hjem.  

Siste innlegg