hadde du hatt 250 kr på outland, hva ville du ha kjøpt?

Dette er egentlig en umulig problemstilling, jeg hadde kanskje hatt det lettere om jeg hadde hatt 10 000 eller mer, men tror jeg ville ha slitt litt da også.

Jeg gikk først en runde i den nå så fulle butikken for å lage en mental prioriterings liste. Hva ønsker jeg meg veldig, hva ønsker jeg meg litt, hva er nyttig og hva har jeg plass til. Helt til slutt kom vurderingen vil jeg bruke det slik ting er i dag.

Å gå forbi den spesial importerte harry potter legoen var hardt. Jeg elsker harry pottter lego og har brukt mye penger på samlingen min, men det er bare å innse at jeg ikke ville ha funnet tid til å bygge den eller plass til å sette den.

Å gå igjennom bok hyllene kan ta dager, men jeg så på nyhetene som jeg pleier og minnet meg selv om hvor mye jeg sliter å lese bøker for tiden, jeg trenger dem som lydbok for da tar det mindre krefter å få dem med seg. Jeg elsker jo bøker så ikke villig til å gi dem helt opp.

Jeg så både på tegne bøker og på wicca bøker, men jeg fikk en tegnebok med gavekortet og skal se på den før jeg kjøper en til. Jeg har en del wicca bøker og det var ikke en som virkelig ropte ut etter meg der.

Kusina mi har dvd spilleren min, men jeg sto et halvt sekund å så på filmene for det. Hadde hvert utrolig morsomt med de første doctor who episodene.La oss ikke snakke om alle samle, fan eller kostyme ting som er der inne, en felle å starte å se på. Her hadde jeg nok klart å tømme 10 000 fort.

Jeg startet på spill avdelingen og så seriøst på noen settlers utvidelser, men siden jeg ikke har noen å spille meg og at jeg egentlig er veldig fornøyd med byer og riddere gikk jeg videre.

Jeg kunne fint ha kjøpt ting jeg ønsket i alle disse kategoriene, men ingen ting var bedre enn det andre, så det var vanskelig å ta et valg.

Det var når jeg paserte manga hyllene for tredde gang at det gikk opp for meg, jeg har ikke klart å bestemme meg for noe fordi jeg vet hva jeg vil ha. Jeg har vist det hele tiden og det er derfor jeg alltid ender opp her igjen. Jeg ønsker meg sailoor moon manga. Jeg gikk alfabetisk baklengs og fant S og sailor moon, og her dukket mitt andre stor valg opp. De hadde en samling som inneholdt de første 6 bøkene, men de hadde ikke del to. Samlingen kostet 350 og en bok litt over 100 så det var ikke noe tvil om hva som lønnet seg. Men om jeg tok pakken ville det komme på over de 250 kronene, og var det noe poeng å bare kjøpe halvparten? Jeg bestemte meg for å ta med alt og heller håpe at jeg ikke feilberegnet økonomien min og ville slite grunnet valget senere.

Da jeg kom til kassen spurte de selvfølgelig det magiske spørsmålet om jeg hadde manga kort. Jeg hadde ikke tenkt på det og klarte å finne frem et kort som manglet 4 stempler for å få en gratis. (ser nå at jeg klarte å ikke få med meg en av bøkene, har ikke nummer 7) med pakken ble det 5 manga og siden outland gjør det enkelt for kundene sine gir de den dyreste gratis når du kjøper fler og kommer over. Dette er fordi de vet at du vanligvis kunne ha gått ut og inn igjen for å få den dyreste og sparer kundene for dette styret.

Gratis manga er opp til 250 kr, så jeg fikk avslag på pakken som var like stor som gavekortet og med gavekortet ved siden av, endte jeg opp med å betale 200 kr for serien. Veldig fornøyd.  

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg