jammen, det er ikke min feil

Siden jeg først er inne i den sinte sirkel…

for to dager siden var jeg å handlet på rema 1000 med den elektriske rullestolen. Jeg hadde planlagt å kjøre ut ved siden av meg hvor det var en åpen parkeringsplass, men så kom det en bil å parkerte før jeg rakk å kjøre ut. Siden jeg ikkekunne si så mye på at de parkerte på parkeringsplassen, startet jeg den kompliserte ryggingen langs alle bilene. Heldigvis sendte jeg et blikk helt bort til enden og så at en bil hadde parkert der også, jeg var nok en gang sperret inne.

Da damene som hadde parkert kom ut av bilen, fortalte jeg at de hadde sperret meg inne. Og den første reaksjonen til en av dem var en sutrete start på en remse av hvordan de ikke hadde gjort noe galt. Det tok meg utrolig mye krefter å ikke svare tilbake, jeg vet da vel det, men dere er de eneste som er her nå, så dere er den eneste muligheten jeg har til å få flyttet en meter på en bil så jeg kan komme ut.

Utrolig for egoistiske folk er, nei er ikke mitt problem, jeg har ikke parkert feil, så sitt heller her i regnet og vent i 30 minutter på at en annen fører kommer ut og flytter bilen sin, jeg gidder ikke å slippe deg ut.

Jeg sa faktisk at jeg viste at det var bilen på enden som hadde parkert feil og det kom faktisk en annen fører å flyttet bilen sin, så jeg satt ikke der i 30 min (noe du fort kan gjøre), men tenk å ville ta den krangelen med en rullestol bruker som er innelåst.  

ps: mest sint på rema som har lagt opp parkeringsplassen slik

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg