hva mener du med problemer med temperamentet?

Jeg husker for mange år siden, mamma sa hun var redd for at jeg kom til å bli dama med kattene. Alle kjenner til den dama i blokka som er litt rar og lever med dyrene sine. Jeg har aldri fryktet å bli dama med kattene, for jeg er en dame med katter (og fisker). Selvfølgelig ønsker jeg en kjæreste etterhvert, men formen har ikke helt hvert der de siste årene.

Men etter å ha oppdaget at man er dama med kattene, er det litt rystende å finne ut at man også er dama som går rundt å kjefter på butikkene. Jeg kjefter eller klager ikke på eller til naboer, har aldri hatt grunn til det, tåler en fest innimellom.

Men når en butikk selger voksen kostymer og størrelse XL er 145 ? 160 cm, ja da må man få lov til å si at de ikke kan kalle de voksen kostymer. Jeg tror de i butikken syntes jeg var ekstremt vanskelig, men de fikk meg til å tro hele noen vidunderlige minutter at de hadde voksen kostyme i XL, så jeg kunne kjøpe meg en nydelig vampyr kjole.

Jeg hadde fint kommet inn i en 160 kjole, siden jeg er 158. men den var jo laget for tynne ungdommer/barn

så la dem synes jeg er vanskelig, jeg synes de driver med missvisende reklame og det er det samme som løgn i mine øyne. Hvor mange voksne på 110 kjenner du? 

Men kanskje jeg egentlig burde være glad for at nille er en av de få kjedene som selger voksen klær rettet mot kortvokste.  

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg