lørdags shopping

Jeg hadde lagt opp en virkelig stor handletur på lørdag, og det meste var kjedelige hverdagsting. Jeg var på Lambertseter torg ( også kjent som grønsakhandleren) og kjøpte inn tørket frukt og nøtter til nøttblandingen min. De hadde ikke salte peanøtter da, så jeg måtte inn på meny å lete etter noen uten palmeolje der.

Så kjøpte jeg lotto på Narvesen, skulle ha fem ukers men jeg var allerede så sliten at jeg ikke merket at jeg hadde kjøpt en ukers før jeg var ute av kiosken ( først da registrerte hodet summen) når jeg kjørte inn på selve senteret ble jeg muntret opp siden jeg så en handlevogn full av små kattemat poser, mine mistanker ble fort bekreftet og jeg kjørte videre med to små katte mat poser. Den de vanligvis bruker og en hun anbefalte.

Jeg parkerte utenfor meny og gikk å tok ut penger, kjøpte to lodd av en idrettsforening som sto der før jeg gikk videre på apoteket og glitter. Jeg bare måtte ha nye mobilvanter, jeg føler meg hjelpeløs uten dem. Kjøpte svarte og rosa, savner litt de fra i fjor som var i begge farger.

Så var det chlas Olson for øre plugger til telefonen og dyrebutikken for kattesand. Avsluttet inne på senteret med en tur i matbutikken og dro så inn på kinoen for å kjøpe billetter til en kino film i dag. Jeg var nå så sliten at jeg bare ville rive av hodet på han som solgte billetter, og han gjorde ikke noe galt. Kjøpte rullestol plass fordi jeg inn så at jeg ikke var i form til å GÅ på kino. Vel billettene ble allikevel ikke brukt, jeg var for dårlig til å være der også…

holdt på å sovne på vei hjem og måtte ringe mamma for å holde meg våken…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg