influensa?

Jeg har aldri hatt det og aldri hvert redd for å få det. Med mitt overaktive immunforsvar, skal det en del til for at slike ting griper tak i meg. Men etter å ha hatt litt feber og ikke følt meg så bra en uke, toppet det seg i dag.

Selv om jeg hadde veldig vondt i hodet, startet dagen veldig fint. Jeg hadde akkurat våknet og fikk en sms av mamma hvor det sto at de spiste vafler, hun vet hvor mye jeg elsker det og jeg hoppet ut av senga for å kjøre bort. Jeg kastet i meg en paracett på vei ut av døren og tenkte stille for meg selv at det kanskje ikke var så lurt å kjøre stolen når jeg var så plaget av hodepine og svimmelhet. Men jeg skulle ikke langt og den friske vinden var som en lettelse for hodet mitt.

Jeg spiste vaffel til frokost og koste meg sammen med familien, paraceten slo inn og jeg hadde en time med familien før jeg ble brått dårligere. Det var ikke noe poeng å dille rundt så når jeg slet med å holde øynene åpne og på å bevege hodet, ba jeg mamma om en paracet til. Det stakk i skinnene og ørene og veden var litt tåkete. Jeg hadde også bedt om en kopp kamille te før jeg tok pille nummer to så nå burde ting virke.

Og ja det tok litt tid men tåken og det verste av smertene forsvant igjen og jeg kunne prøve meg på turen hjem. Fikk med meg middag som resten av familien skal ha i kveld og kjørte hjem igjen. De to paracettene og kamille teen har klart å få meg i form nok til å klare å gå å legge meg igjen.

Mamma mistenker influensa eller kusma. Kusma grunnet stikking og heving i skinnene mine.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg