lego festivalen

Jeg stilte opp til det jeg trodde skulle bli et småbarn sirkus og slapp unna med noen få familier og Lego-nerder. I helgene har du en time på å bygge på, men vi fikk bruke Lego delen som vi ville, siden vi kom til teknisk museum to timer før det stengte, sier det seg selv at vi kun hadde to timer og det var ikke nok.

Jeg hadde nok klart å bygge ferdig på to timer, men når du tar med all tiden som går til å lete fra bord til bord for å finne brikker som kan passe inn, ja da har du ikke god tid.

Jeg hadde ingen planer om hva jeg skulle lage da jeg gikk inn, jeg tok rett og slett tak i de første bitene jeg så og bygget ut i fra dem. Det ble en inngang til noe og jeg startet å lage en liten borg. Selvfølgelig hadde jeg valgt en farge som det fantes veldig få biter av, og veldig få normale. Så ble en del tenking og planlegging for å få det til å se greit ut.

Jeg hadde egentlig tenkt å lage fin hage, og innrede begge etasjene, men jeg rakk ikke engang å sette på ordentlig tak 🙁 men her er resultatet av mitt arbeid.

 

slik så den ut inni

og fra utsiden

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg