hyggelig wake up call

Jeg blir alltid like forvirret når noen ringer og vekker meg, i nesten alle tilfeller er det offentlige kontorer som bare prater tull, altså sikkert viktig, men for mye og for fort for meg å få med meg i det jeg våkner. Egentlig burde jeg ikke ta telefonen, men jeg gjør det i tilfelle jeg får slike samtaler som jeg fikk i dag.

En dame ringer og forteller meg at jeg har vunnet billetter til en event om 5 timer. Jeg påpekte at det var kort varsel og det viste seg at den originale vinneren hadde trukket seg. Ja jeg skal nok klare å komme meg til gimle kino klokken 17.00. navnet på den jeg skal ha med meg? Vel det kan ta litt tid for her må det jobbes for å finne noen som vil og kan.

Så var det å sette seg på datamaskinen og prøve å finne ut av hva jeg egentlig har vunnet og sagt ja til. En hormonell aften på gimle. Film: hot flash havoc en dokumentar om overgangsalderen som faktisk virker ganske morsom. Event som jeg elsker å dra på og selvfølgelig goodiebags. Skal nok bli en fin kveld.

Feberen? Jeg tror den forsvant i natt, hvis den kommer tilbake er det ikke før på kvelden igjen og da pakker jeg sammen paracet og biter tennene sammen. Jeg klarer ikke en dag til, jeg holder på å løpe på veggen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg