test av lush produkt – I love juicy – shampo

Jeg burde ha hvert forberedt på lukten før jeg åpnet prøve pakken, det er jo bare å lese navnet og gjette seg til det. Men selv om jeg først ble litt sjokkert var jeg glad for den herlige lukten og forsto med en gang at denne sjampoen var i fare for å bli en ny favoritt. Så mye gode og friske lukter og så ved tilfeldighet kombinerte jeg den med happy hipp som er en rosa grapefrukt shower gel. Friskere følelse etter en dusj skal du lete lenge etter.

Eller egentlig ikke lenge, en iskald dusj om sommeren er også veldig forfriskende, men kanskje ikke så behagelig. Følte at balsamen min ødela litt, så om jeg skal kjøpe og bruke denne må jeg nok finne meg en mer frukt luktene balsam.

I Love Juicy

 

Hva #lush sier om produktet:

En virkelig fruktig sjøalgegele-shampo, med mango, ananas, kiwi og papaya for dyprengjøring. (Pluss sitron for glans.) Fukt håret, masser inn shampoen en gang, og skyll. (Gjentas kun om håret er veldig skittent.) Når du vasker med en fruktfull mix vil skitten strippes av og samtidig vil håret ditt være mykt til enhver tid. Ikke vær skitten, vær fruktig! Passer for normalt til fett hår.
100g kr   88,-
250g kr 168-
500g kr 262,-
 

Ingredienser: Water (Aqua), Sodium Alkyl Sulfate, Ammonium Laureth Sulfate, Cocamide MEA, Propylene Glycol, Perfume, Lemon Oil (Citrus limonum), Freshly Juiced Papaya (Carica papaya), Fine Sea Salt, Carrageenan Extract (Chondrus crispus), Sweet Orange Oil (Citrus sinensis), Fresh Pineapple Juice (Ananas sativus), Fresh Kiwi Juice (Actinidia chinensis), FreshMango Juice (Mangifera indica),*Citral, *Limonene,Benzyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben.

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg