test av lush produkt – Happy Hippy- showre gel

Jeg hadde allerede brukt sitrus sjampo, så jeg følte meg virkelig som en eneste stor sitrus frukt når jeg smurte meg inn i denne. Om jeg ikke spiser mye c vitaminer, vasker jeg meg i hvert fall i dem. Jeg elsker rosa grapefrukt og syntes derfor denne lukta var spesielt herlig, første gangen jeg brukte den ville jeg egentlig ikke ta på meg fuktighetskrem etterpå, den andre gangen tok jeg på meg banan fuktighetskremen og følte meg som en frukt salat.

Det er litt vanskelig å gi dom over effekten den skal, den gjorde meg ren og den var oppfriskende, men det trenger lengre tids prøve for å se om den virkelig påvirker huden, men må pleier lush sine produkter å ha den effekten de påstår.  

Happy Hippy

hva #lush sier om produktet:

Mer effektiv enn sollyset til å kvikke deg opp. Den smilende revitaliserende geleen. Vår rosa grapefrukt dusjgel er en magisk blanding som får mandag morgen til å framstå som spennende og kontoret som et sted du vil tilbake til. Bare for å slå det fast, den er ikke kunstig farget rosa, den er laget av ferske rosa grapefrukter. Såp inn hele kroppen (og håret om du har det travelt)
100g kr  69,-
250g kr 149,-
500g kr 249,-
 
Ingredienser: Water (Aqua), Fresh Pink Grapefruit Juice (Citrus paradisi),Grapefruit Water (Citrus paradisi),Sodium Laureth SulfateSodium Cocoamphoacetate, Lauryl Betaine, Propylene Glycol, Grapefruit Oil (Citrus paradisi), Bergamot Oil (Citrus Aurantium bergamia), Frankincense Oil (Boswellia carterii), Lactic Acid,*Limonene,Perfume, Methylparaben.

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg