Jeg vil ikke holde senga!!!

I dag våknet jeg, prøvde å snu på meg og fant ut at dette nesten var umulig og forsto at det så mørkt ut for denne dagen. Jeg prøvde å sovne igjen slik at jeg kunne få litt mere krefter, men jeg var ikke slik trøtt og jeg ble bare liggende der i 90 minutter før jeg klarte å sette meg opp. Dagens første store utfordring, å sette seg opp føltes som å presse mot flere ton som presset meg nedover igjen og jeg vurderte faktisk å gi opp å bare bli liggende.

 

Men jeg har ikke mangel på viljestyrke og jeg klarte å komme meg opp og gå til badet, men nå var jeg så utslitt at verden surret foran øynene mine og jeg hadde kramper flere steder i kroppen. Greit tenker jeg stille for meg selv, jeg har en dag hvor jeg ikke skal gå eller stå noe særlig, det er nemlig farlig, jeg kan falle om når som helst. Jeg skal bare bruke stolene som er anfall sikre ( ikke triller avgårde og har gode støtter på sidene så jeg ikke faller ut, og jeg skal slappe av.
Dette er ikke et tilbakefall, det er bare effekten av helga, jeg hadde en super helg og angrer ikke. Ser på dette som en påminnelse om hva jeg kjemper mot.

1 kommentar

Siste innlegg