fresh treningsenter åpnet, røde ballonger over alt.

I dag var det ingen tvil om at noe skjer på Lambertseter, hele veien fra senteret og bort til fresh var dekket av røde ballonger. For ikke å snakke om selve bygget hvor treningsstudioet ligger.

Det var vist premie til de første 500 som meldte seg inn, og grunnet dette var det mye folk ved inngangen som sto i kø for å få betalt. Selv meldte jeg meg inn for noen uker siden og er glad jeg slipper det maset. Jeg gikk bare rett inn siden dørene var åpne, skulle gjerne vist hvordan man fikk tak i slikt bånd som åpnet garderobene og inngangsdøren, men siden alt var oppe i dag gikk det greit. Jeg har ikke fått slikt bånd eller noe kort i posten, så jeg tenkte jeg skulle spørre hva jeg måtte gjøre, men umulig å få hjelp i det kaoset så jeg ga opp og gikk hjem.

Selve treningstudioet var greit da, ikke så veldig stort og det meste i ett rom. Klare bruksanvisninger på alle apparatene og små å greie garderober. Tre dusjer så ikke lagt opp til at mange skal bruke stedet samtidig, men varmekabler på gulvet inne i dusjen.

Fikk meg en liten kake bit og kan si at jeg gleder meg til å starte å trene der, må bare finne ut hvordan jeg kommer meg inn.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg