grått hår?

I sommer kom samtalen om grått hår opp tilfeldig i familien min, og noen spurte meg om jeg hadde oppdaget noen enda. Så ble det stille fordi dette var vist ikke noe man bare spurte om, men jeg bryr meg lite og sa nei, i hver fall ikke i håret. Men jeg har fått noen merkelige øyenbryn hår som plutselig en dag er tre ganger så lange som de andre å grå i enden. Disse napper jeg bare ut, for det ser litt rart ut med en veldig lang øyenbryn.

Vi fortsatte å prate om temaet og kusina mi innrømmet at hun hadde oppdaget noen grå hår, hun er tre år yngre enn meg og mørkhåret. Da inn så jeg hvor stor forskjell det må være å få noen få grå hår når man er blond og når man er mørkhåret, for alt jeg vet et det mange grå hår på hodet mitt, men de skiller seg ikke ut fra mitt sølvblonde hår.

Skal til frisøren på mandag og får spørre der om de legger merke til noen. Det hele er bare komisk grått hår og føle seg som en i starten av 20 årene ( ja jeg ser vist slik ut også) men kanskje med grått hår vil de slutte å være så aggressive på polet når jeg ikke viser legitimasjon automatisk.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg