loppemarked dag

Jeg liker når skolen ved siden av meg har loppemarked, kort og gå og et ganske fint loppemarked. Jeg møtte mamma utenfor blokka mi samtidig som loppemarkedet åpnet, jeg synes det er morsomt å se på folket som stormer inn for å komme først frem.

I dag startet jeg jakten på elektrisk, her kjøpte jeg meg 5 spill. 25 kr spillet 20 om du kjøpte 5 eller fler. Så gikk turen videre til bøker, her fant jeg en bok jeg ønsket og kjøpe og fikk den for 10 kr. Var innom alle stedene, men fant ikke mer som fristet, skal tilbake i morgen da.

 

Når jeg følte jeg var ferdig med dette loppemarkedet for i dag, startet jeg å lete etter mamma. Det var egentlig ikke vanskelig å finne henne, hun sto nede ved kunsten som vanlig. Jeg spurte henne om hun også skulle videre til neste loppemarked og hun sa ja. Etter litt tenking kom vi frem til at vi tok bilen, bare i tilfelle vi kjøpte noe stort.

Oppe i bok avdelingen ble jeg overasket, ps3 spill og mange av dem. Jeg plukket ut de jeg syntes virket interessante og betalte 150 kroner for alle sammen. Kjempe fornøyd vandret jeg videre til elektronikk og her kjøpte jeg buzzere til ps2. De kom på 60 kroner og jeg fikk høretelefoner med på kjøpet fordi han ikke klarte å få kablene fra hverandre.

Nede i kjøkkenavdelingen fant jeg noen colaglass og når han sa jeg kunne få to for ti sa jeg ja.

Hatt det kjempe fint i dag, men kjenner at kroppen ikke liker at jeg står opp så tidlig.  

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg