to av tre pakker kommet

Jeg ble vekket i dag tidlig av en sms fra leveringsfirmaet om at det hadde kommet en pakke til meg og at jeg skulle ringe for å få den levert der jeg var. Snakk om service. Den ble sendt i går kveld og kom i dag tidlig, men det kostet litt da. Valgte å ignorere meldingen til det var på tide å stå opp.

  I postkassa lå det også en pakke å ventet på meg og jeg gledet meg til å åpne den å se hva det var.

La oss først se på den jeg fikk på døra, litt forsinket bursdagsgave fra kattene mine. Utrolig hvor godt de vet hva jeg virkelig ønsker meg. Har en sterk følelse at jeg kommer å forsvinne inn i spillets verden så fort jeg har fått ordnet alt det praktiske i dag. (husarbeid dag)

så at spillet kunne kjøpes online igjennom maskinen i går kveld, men var bare trist i noen få minutter. Jeg ønsker å ha selve spillet og angrer ikke på avgjørelsen om å bestille det fra England.

I pakke nummer to var det selvbrunings produkter, ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre med dem enda. Bruke dem selv ? lodde dem videre bort på bloggen eller gi dem til mamma. Ganske fornøyd.

Synes det er litt trist at ipaden ikke dukker opp og begynner å lure på om jeg virkelig får den, som sagt jeg feirer ikke seieren før jeg har produktet i hånda.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg