bytur 19.09.13

Hoved grunnen til at jeg dro ned i byen var en legetime, men jeg tenkte at når jeg først skulle ned, skulle jeg ha med meg litt av livet også. Isteden for å ta taxi rett til legen og hjem igjen, kjørte jeg rullestolen ned og dro til legen med mamma. Mamma skulle være med fordi det var en ny lege og jeg er ganske usikker blant nye folk.

Det første jeg så når jeg kom frem var at de satte opp en stor ea sports bil, men jeg fikk ikke sjekket hva som skjedde der før etter legetimen.

Masse folk som står å spiller ved siden av hverandre og spesialtilbud. Jeg orket ikke å presse meg igjennom alle mannfolka og gikk derfor tilbake til stolen min.

Jeg hadde ikke store planer i byen, men jeg kjørte rundt å så på ting. Maraton og oppsett av forsknings uka ( eller tok de det ned?) masse folk og jeg fikk øvd meg på slalåm kjøring blant folk. Det kom en bil kjørene inn på gågata som var etterfulgt av en politibil, alle prøvde å se hva som skjedde, men jeg ble i hvert fall ikke klokere. Siden jeg hadde møtt enda en politibil i gågata noen minutter før regnet jeg med at de fulgte bilen og at den var på vei til tv 2.

til slutt dro jeg inn på byporten og her gikk jeg innom mine to vanlige butikker. Gamestop og lush. På lush kjøpte jeg grå øyenskygge og ocean salt ansiktskrubb, siden dette kom på over 300 fikk jeg en goodiebag.

i goodiebagen:

Jeg var ganske sliten når jeg kjørte hjem og fikk her kastet i meg noen nøtter før jeg måtte ut og på senteret.  

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg