aktive dager og anfall

Det har ikke hvert noen overraskelse at jeg har fått en stressende helg, jeg har vist om det hele uka og jobbet hardt med å legge opp ting slik at jeg kunne rekke alt. Jeg var overlykkelig da jeg fant ut at jeg kunne ta matfestivalen og bokfestivalen på fredag og ikke måtte prøve å presse det inn på lørdag. Jeg hadde nok ikke klart det ellers, for samme hvor mye jeg planla å klare alt på to dager ser jeg nå at jeg har presset ting hardt nok sammen utover tre dager.

Som sagt, på fredag var jeg i Oslo sentrum og var innom matfestivalen og bokfestivalen. Jeg hadde også noen andre småting i byen jeg måtte ordne og jeg tok dette samtidig. Denne kvelden sovnet jeg før jeg fikk lagt ut dagens sang.

Lørdag var først fylt opp med loppemarked, jeg var på hele 3, og siden jeg ikke har bil tar det å komme seg fra skole til skole mye navigering, planlegging og tid. Men jeg hadde det morsomt og et eget innlegg om disse kommer senere i dag. Etter å ha fått hvilt litt og kastet i meg middag dro jeg med familien på senteret, her skulle det handles inn litt mat og litt cupcake utstyr. Det var ikke så veldig overaskende at jeg startet å få kramper nå, men siden de holdt seg til en og en muskel ignorerte jeg det. Så fort jeg kom hjem var det å sette i gang med bakingen, det er to bursdager i dag og jeg har lovet cupcakes til begge to. den ene er kusina mi som har venneselskap og det starter 14.00, her skal jeg bare levere kakene. Klokken 16.00 er det lillesøsteren min som skal feires, og her skal jeg delta. Siden jeg allikevel skulle bake til den første feiringen sa jeg at jeg kunne ta med til dem også. En bakerunde har alltid tilsvart cupcakes til 3 bursdager siden jeg lager dem så små så det ville ikke være så mye ekstra arbeid.

Da jeg åpnet den nye pakken med papirformer til kakene, ble jeg overasket over å se at de ikke bare var små, men mini. Jeg sto nesten hele kvelden og stekte disse mini cupkakene. For å putte røra i formen måtte jeg bytte ut spiseskjeen med en teskje. For å si det mildt, jeg har mange små kaker. Jeg gjorde klar toppingen men skal ikke ta den på før i dag.

Etter at jeg var ferdig med bakingen dro jeg opp til tanta mi hvor mamma var og så på stjernekamp og roet meg litt ned før leggetid. Jeg skal egentlig ta sovemedisinene 22.00, men siden jeg ikke kan spise etter jeg har tatt dem måtte jeg utsette dette litt for å få tid til kveldsmat.

I natt har jeg hatt kraftige anfall, først forsto jeg ikke hva som skjedde. Jeg bråvåknet og så Sirius forte seg opp i senga, jeg var ganske påvirket av medisinene og jeg tenkte at det var Sirius som hadde vekket meg, selv om jeg ikke pleier å våkne av han. Neste gang jeg våknet visste jeg hvorfor, jeg hadde havnet på ryggen og da er rykningene alltid sterkere. Jeg rykket til og satt oppreist, nok en gang hoppet Sirius opp i senga rett etter at jeg våknet, men jeg var fortsatt for sløv i hodet til å forstå hva som foregikk. Den tredde gangen jeg våknet lå jeg å ristet så kraftig at det ikke var noe tvil, jeg våknet nå også ordentlig og klarte å tenke og irriterte meg over at jeg ikke hadde forstått det tidligere, da kunne jeg ha stått opp og tatt medisiner. Jeg tror de tre oppvåkningene skjedde med sekunders eller minutters mellomrom, men vanskelig å vite siden jeg var så sløv og ikke sjekket klokken. Egentlig kan det ha hvert så korte mellomrom at Sirius egentlig bare kom en gang, og at jeg rakk å slokne og våkne igjen før han var borte hos meg. Den tredde gangen la han seg ned i armkroken min og passet på meg.
(om det har hvert lengere tid i mellom oppvåkningene må han ha sittet i vinduskarmen vedsiden av senga for å reagere så fort)

Men utenom disse anfallene har jeg sovet godt og våknet 30 minutter før vekkerklokka.

 

Nå skal jeg gå å pynte kakene og kjøre opp halvparten til tanta mi, slik at det er klart til selskapet som starter 14.00

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg