de uløselige konfliktene

I dag våknet jeg med tårer i øynene og det tok lang tid før jeg klarte å dra hodet inn i virkeligheten igjen. Problemet var at drømmen ikke bare var realistisk, men også delvis basert på minner og uten en løsning.

Settingen var som vanlig i en situasjon hvor jeg er barn og verden rundt meg er urettferdig. De voksne hadde såret meg og ignorerte problemet som ble større og større, det gjorde så vondt og jeg var så alene. Og som det barnet jeg var i drømmen, gjorde handlingene mine bare ting verre og verre, jeg skal også innrømme at når jeg startet å få kontroll på ting i drømmen kom det andre ting inn som beviste urettferdigheten og svikten verden viste meg.

Selv om hovedfokuset til barnet i drømmen var å få en unnskyldning for oppførselen til de voksne, innså jeg i det jeg våknet at det er et ord uten betydning. Mange bare sier det for å legge saken bak seg og andre mener det, men ordet fjerner ikke noe av smerten og sorgen man har opplevd. Jeg ønsker ikke en unnskyldning, jeg ønsker oppreisning.

Drømmens sluttpunkt ble å ta livet av seg, og selv om jeg våknet her, var smertene fortsatt så intense. For selv om dette bare var en drøm, var følelsene ekte og de er ikke bare å legge bak seg, de var overveldende. Jeg kom frem til konklusjonen om ordet unnskyld og situasjonen jeg nå var i. de jeg elsker hadde behandlet meg urettferdig og jeg led, virkelig led. Men det var ingen å ringe til, skjefte på, be om oppreisning fra, for ingen hadde gjort dette i drømmene mine, det var bare i hodet mitt.

Jeg lå fylt av idiotiske konflikter det ikke fantes noen løsning på, for du kan ikke ringe noen å si at jeg drømte at du behandlet meg slik, hvorfor gjorde du det? Har jeg misforstått noe?

Etter å ha spilt litt på senga og roet meg ned, forsvant drømmen og de vonde følelsene, men de to åpenbaringene jeg kom frem til rett etter at jeg våknet sitter. Selvfølgelig viste jeg dette fra før, men da var det bare ord.

Unnskyld er bare et ord, og for en med asberger kunne du likså godt ha sagt gi faen. For et ord uten en betydning er bare et ord.

 

Det finnes konflikter man aldri kan løse, og man må finne styrken i seg selv til å gå videre, selv om det virker umulig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg