lang, slitsom og herlig dag

Hvis dere tror å skrive dette innlegget blir lett, da tar dere feil. Siden jeg har hvert borte fra kattene fra 14.30 til nå, så har de mye kos å ta igjen. Tastaturer er ingen hindring for dem, så jeg får skrive rundt dyttende hoder og blokkerende haletipper. Fossene fingertupper gjør heller ikke saken noe bedre.

Som planlagt tok jeg turen til Ullevål stadium og hentet billettene jeg hadde vunnet. Trist å si at jeg ble veldig dårlig av t-bane turen, men jeg lot anfallene komme og gå og puttet i meg litt sukker.  Så var det å ta banen hjem igjen, denne veien gikk litt lettere. Når jeg endelig hadde kommet meg av banen tenkte jeg at jeg likså godt kunne kjøre bort til onkelen min og barna og levere billettene. Der var diskusjonen om de skulle kjøpe billetter til kusina mi også, eller om hun skulle bli med meg resten av kvelden fullt i gang. Men bare så det var sagt det var en enveis diskusjon mellom kusina mi og henne selv. Da hun endelig hadde bestemt seg for å bli med på kampen, kom hun på at hun hadde lekser igjen og siden kampen startet om 27 minutter var det ikke tid til å vente, så jeg ble igjen og hjalp henne med leksene før vi kjørte bort til tanta mi og så på beat for beat.

Kusina mi fikk ihvertfall en opplevelse jeg lenge har nektet barna, å få stå bak på rullestolen mens jeg kjørte. Jeg tilbød meg å kjøre henne hjem igjen også, og dette var vist morsommere enn å bli hentet av pappa.

Så måtte jeg kjøre hjem fra dem igjen, alene i mørket. Har jeg fortalt at jeg er livredd mørket? Heldigvis har stolen min lys så det gikk greit, men det er klart at vi går inn i reflekssesongen nå.

 

Nå er jeg endelig hjemme og har satt meg ned ved maskinen med et glass cola light, nå skal jeg prøve å roe meg nok ned til at jeg kan legge meg. Jeg er sliten nok, men så gira etter en koselig dag med familie og utfordringer at jeg trenger en nedtrappingstid.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg