den lyden!!!

I natt bråvåknet jeg av en kort og intens lyd som ga meg hjertebank. Hodet mitt repeterte den lyden kjente jeg og liker jeg ikke, men det tok enda en stund før jeg våknet nok til å kjenne den igjen. Datamaskinen min ropte jeg nesten ut i det jeg satt meg opp, det var lyden av datamaskinen som restartet seg. Rolig måtte jeg si til meg selv at maskinen har ikke krasjet en gang etter at du formaterte den, selv om den henger seg opp innimellom og du bare venter på det, sikkert bare en av de idiotiske windows update som har installert seg selv automatisk, jeg sovnet igjen.

Når jeg sto opp og satte meg foran maskinen hadde jeg allerede glemt lyden i natten, men det tok meg ikke mange sekunder å komme inn i virkeligheten, maskinen var svart med bare en hvit strek på toppen i hjørnet. Faen maskinen krasjet i natt, og nå vil ikke windows starte. Jeg dro ut alt av unødvendig utstyr og startet maskinen på nytt igjen og denne gangen kom Windows opp, jeg var heldig. Når jeg fikk beskjeden om at windows ikke var avsluttet på riktig måte, måtte jeg bare himle med øynene til maskinen, nei du sier ikke det.

 

Heldigvis er jeg så vant til disse blåskjermene at jeg nå ikke forlater maskinen i 5 minutter en gang uten å lagre, så ikke tapt noe, bare litt lei meg over at feilen fortsatt er her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg