netthandelen.no – et farlig sted

Når jeg først startet å by, tenkte jeg det var greit å prøve å få unna så mage julegaver som mulig, det er jo faktureringen og sendingen som koster mest og greit å få så mye som mulig stappet inn under der. Nå er det slik at jeg ikke vil kjøpe tull til folk, og heller ikke betale mye, så jeg har deltatt i mange budrunder og gjort noen kupp og andre greie nok kjøp.

false  Radiostyrt lastebil og helikopter  underholdning for alle aldre 242 kr – denne kjempet jeg om
 
false 2 stk Elektrisk massasjeapparat med vibrasjon en for 1 kr og en for 41 kr

false Speiderkniv til gutt og jente med slire i lær og sikkerhetsknapp  32 kr

false Jaktkniv med kompass fra Stridig 26 kr

false Samuraisverd – 3 stk pyntesverd i klassisk og elegant stil 91 kr

false“Violet” ? Eau De Parfum ? dameparfyme 21 kr

false Samekniv i lærslire ? 39 cm lang 51 kr

falseSalt- og pepperkvern i bambus 41 kr

false Desert 300 sovepose i høy kvalitet fra Brandsdal of Norway 62 kr

falseFørstehjelpsskrin i 48 deler ? sikkerheten først 21 kr

falseHotel Express Privat – Reis smart, bo billig, ordinær pris 1490! 1 kr (men koster ekstra vedsiden av, dette så jeg ikke før jeg hadde lagt in budet, men lærte meg å lese produktbeskrivningen etter denne, det var kjøp 2)

falseHodetelefoner fra Dynabass med ekstra kraftig bass 1 kr

har to auksjoner til som ligger inne, de blir avgjort snart. gikk en del penger, men kommet langt i julehandelen.

  1. Hmmm… så jo ut som et skikkelig lurt sted å foreta julehandelen på da… Min økonomi er ikke den beste så jeg har ikke rå til så alt for dyre ting, men jeg synes det er en uting å kjøpe ting folk ikke trenger og heller ikke vil ha bare for å ha kjøpt noe…
   Men da må jeg bare stille et ekstremt dumt spørsmål her da… hvordan funker den sida???

  2. cattzys: Det er en auksjonsside, så du byr på varer og om du har det høyeste budet vinner du og får kjøpe den til den prisen. Alle varer legges ut med første bud på 1 kr og budene går fra 10 kr pr bud videre (dette står spesifisert der du byr). Varen er ute en begrenset tid, men for hvert bud blir den liggende ute litt lengere. Hvis du har litt tålmodighet og klikker deg igjennom temaene kan du finne varene når de legges ut å legge inn det første budet, om du er heldig får du varen for 1 kr. Det du må være obs på når det kommer til netthandelen er ekstra gebyrer, de kommer bare en gang hver faktura og fakturaen er løpende og stenges midt på natten, vinner du et bud etter dette må du betale alle avgiftene på nytt, så greit å ta all handlingen på en dag. Gebyrer – 99 kr for pakking osv.. og porto som kom på litt over 200. så lønner seg ikke å kjøpe en og en ting.

  3. Oki… ergo… bare man holde tunga litt rett i munnen er det ingen dum ide altså! Takk for infoen! :=) Jeg er ingen ekspert på dette med data og slike ting så…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg