det er hva jeg kaller en smak av oslo ( taste of oslo)

Da har jeg brukt opp dagens krefter på å tusle rundt nedenfor festningen og smakt på det som skal være noe av det beste oslo har å tilby.

Jeg valgte å fokusere på deserter siden jeg prøvde og ikke bruke for mye penger på prøvene deres, og jeg er veldig glad i det. Jeg var glad jeg var mentalt forberedt på at det meste kom til å koste ekstra penger, det har nemlig hvert grunnen til at jeg ikke har ville kjøpe inngangsbilletter. Synes det er for mye å skulle betale nesten 200 kr for å få komme inn og smake på smaksprøver som koster 50 ? 90 kr stykket.

Det var noen gratis smaksprøver og noen ting du kunne være med på og selvfølgelig konkurranser. Jeg kunne bare bli med på den ene siden jeg ikke skulle være der lenge nok til trekningen på den andre. Det var et taste teater hvor de sto å laget noe mat forran publikum, og det var kokkeskole hvor du kunne lære deg en rett. Jeg meldte meg på dagens første rett og fikk plass (maks 24 stk) det ble kveite med grønncurry. 

jeg startet med å snuble over en boksignering, og selvfølgelig kjøpte jeg bok. En slik en burde alle ha i hjemmet sitt.

etter noen gratis smakebiter ( brød dyppet i olje, juice, ost og marengs) tok jeg en liten kjøpe runde.

4 riksdaler ( 40 kr) 

 en riksdal (10 kr) pr stk.

så var det å vente på matkurset, for jeg hadde brukt opp riksdalene mine, greit at det var fin utsikt å kose seg med mens jeg ventet den siste timen.

maten på kuset var god, det kommer et eget innleg om kurset med oppskrift.

på vei ut fikk jeg kjøpt med meg en ost jeg hadde smakt på og ville la familien også smake på.

tusen takk for en fin kveld aperitif ( som jeg vant billettene hos)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg