dagens sang + bursdag innlegg

Selv om jeg må innrømme at det blir ikke bare å sitte på rompa, har en del småting som må ordnes?.

Det er en dag i året jeg frykter mer enn alle andre, og det er slik med dager, de kommer hvert år. Det er ingen måte å unngå den eller få stoppet den, så man må bare prøve å gjøre det beste ut av det.

I år har jeg gjort mange forberedelser og prøvd å få fokuset vekk fra selve dagen og over på positive ting, den tingen leserne sikkert har merket seg mest er sommer giveawayen min, i dag ble siste gave lagt ut og det er ikke tilfeldig at det er på bursdagen min. kanskje ikke mange som feirer bursdagen sin med å gi bort gaver, men det gir meg mye glede og det er slik jeg kommer igjennom jula. Ønsker du å delta i trekningen er den her.

Mange lurer nok på hvorfor jeg frykter denne dagen så mye, og de fleste, ihvertfall av de profesjonelle, tror det handler om å bli eldre. Men jeg føler ikke jeg har blitt så mye eldre de siste 10-15 årene og tenker lite på tall som egentlig har liten betydning i hverdagen når man er over 20. det jeg frykter er å få en dårlig dag, jeg har dessverre hat noen bursdager som ikke har hvert på den positive siden når jeg var yngre. 

Jeg er livredd for å bli glemt, mange år med mobbing og misforståelser i familien har gjort bursdagen til den ene dagen i året hvor jeg kunne se hvem som egentlig brydde seg, lav måleterskel jeg vet, men det var alt jeg hadde å gå etter og denne følelsen sitter i enda.

Jeg er livredd gaver, jeg er redd for å få dem og redd for og ikke få dem. Gaver er en uventet ting, og jeg liker det ikke. Jeg er redd for å reagere feil, blir mer glad for en gave og såre noen andre, jeg er redd for å bli skuffet og jeg blir kvalm og svimmel av å ikke vite ting. Dette løser familien delvis med å la meg være med på gaveutvelgingen slik at jeg er forberedt, men noen overraskelser må jeg ha, ellers ødelegger det dagen.

Jeg vil vel ikke lengere si at jeg er redd for store samlinger, selv om dette var tilfelle før, men jeg sliter med mye folk rundt meg og å måtte være i sentrum. Ikke det at jeg ikke elsker å være i sentrum, men mange av de andre fryktene slår meg igjen da.

 

I dag skal det feires stille med favoritt middag hos mamma, selve bursdagsfeiringen er grilling på lørdag (så det har å bli fint vær). Jeg er snart voksen, jeg fyller 29 år i dag, men jeg har nok en stor del av meg som aldri vil vokse helt opp. fokuset de siste dagen har hvert på bare en ting, banansplitten jeg skal spise i dag, den er en tradisjon. 

Siste innlegg