rips dag

I går dukket det opp en melding på facebooken min, en kvinne jeg hadde kontaktet for en uke siden angående rips i hagen hadde endelig sett meldingen min. selv trodde jeg hun ikke svarte fordi hun hadde gitt dem bort til noen andre, men nei da hun hadde fortsatt rips jeg kunne plukke. Nesten rett etter at jeg sto opp, satte jeg meg i stolen min og kjørte ned til huset hun bor i, ja jeg er glad for gps på mobil.

Jeg hadde kjøpt med noe og drikke og spise på da jeg passerte rema 1000, noe jeg satte pris på siden den lille bærturen viste seg å bli stor. Det var ikke en rips busk, men flere store busker fulle av bær. Jeg plukket to bøtter fulle og den ene plukkekoppen min, men enda var det mye igjen, jeg kunne bare ikke ta det med meg.

Når jeg kom hjem igjen var det en liten spisepause som varte en sailor moon episode og så var det å starte rensing, skylling og frysing. Det ble jeg ferdig med nå.

Men jeg kommer til å få mye fin rips saft og rips gele i høst. Siden jeg har gått tom for syltetøyglass er resten av syltingen satt på vent til loppemarked tiden er ordentlig i gang, da skal jeg finne noen norgesglass. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg