kino dag i går

I går hadde jeg en koselig kveld med lillesøsteren min (12) og kusina mi (12)

Jeg og kusina mi møttes hos mamma og fikk kastet i oss litt middag før vi dro ned til byen. Hos mamma skulle det være søndagsmiddag og familien dukket opp rett før vi dro.

Nede i byen gikk vi og tittet på partibodene som var åpne og plukket med oss godteri til kinoen, vi var ikke grådige (tok en hver) og vi var helt ærlige om motivet bak besøkene.

30 minutter før filmen startet møtte vi lillesøsteren min og vi gikk inn på saga kino og kjøpte popkorn og brus før filmen. Vi satt og lekte reklameleken mens vi ventet på at filmen skulle starte, jeg vant.

Filmen var morsom og vi koste oss, etter filmen var det å levere lillesøsteren min til pappa som hadde kommet ned med motorsykkelen for å hente henne. Kusina mi syntes det virket morsomt å sitte på en motorsykkel og spurte faren senere på kvelden om ikke han også kunne tenke seg å kjøre motorsykkel. Mens jeg og kusina mi ventet på drosjen gikk vi inn på deli og her fristet isen så mye at jeg bare måtte ha. Vi satt utenfor blokka mi og spiste opp isen mens vi ventet på at kusina mi skulle bli hentet av faren sin, utrolig fint at man fortsatt kan sitte ute å spise is om kvelden.

 

Jeg tror hele turen ble en suksess og barna skal ikke se bort i fra at jeg planlegger flere kino turer på oss.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg