Sverige tur

Kanskje du ikke ser på Sverige som en del av det store utland, men i mine øyne er alt uten for landets grenser det store utland.

Jeg har mast om denne turen i flere år, og endelig fikk jeg den, som en del av bursdagsgaven min. Mamma, jeg, tante og kusine pakket oss inn i bilen og kjørte til Strømstad. Her gikk vi å så på båtene, spiste is i sola og handlet.

Hovedgrunnen til turen var noen ting jeg ikke får tak i, i Norge. Ordentlige tygg bare polkagriser er en av tingene, noe jeg synes man må ha til jul (og påske) og har hvert et stort savn i mange år. Den andre tingen var noblesse sjokolade, denne fik man også tak i , i Norge før, men nå må man over grensa.

I tillegg kjøpte jeg med meg tyggegummi som ser ut til å ha gått ut i Norge, bringebær saus til is som er umulig å finne (det var bare en i butikken som ikke hadde gått ut på dato, dårlig), riskjeks med mørk sjokolade jeg sliter med å finne (vet de har den på søstrene grene) litt bacon og selvfølgelig bokser med cola light, både vanlige og små. Kjøpte også et lokk til å ha på boksene fordi jeg syntes det var søtt.

 

I en dyrebutikk så jeg nydelige skilpadder og måtte ta bilder, her kjøpte jeg to små lekemus til kattene, Sirius tok begge.


Vi har hatt en lang tur, vi dro 10.00 og kom hjem 17.00, noe som er ekstremt mye for meg. Helt på slutten måtte jeg se tapt for kroppen og krampene mine, men de var så å si over innen vi kom oss hjem igjen, det hjelper å sitte stille en stund.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg