meny på godt (sjokolade) og vondt ( irritasjoner)

En rask tur innom meny på Lambertseter senter ble i dag en opptur og nedtur før jeg gikk tomhendt ut av butikken.

 

Noe av det første som møtte meg var et smaksprøve bord som var nydelig satt opp, her fikk du følelsen av at du skulle få smake på noe spesielt. Det var sjokolade nok der til å tilfredsstille en godtesyk unge, Selv om noen sikkert hadde blitt for bitter for dem.

 

Jeg tenkte jeg skulle smake meg igjennom prøvene og startet med en mørk sjokolade med jordbær fyll. Mørk sjokolade og jordbær er godt, men best med mest jordbær. Den var grei nok men jeg lengtet etter å dyppe bær i smeltet sjokolade. Den andre jeg smakte på (bilde) ble dagens favoritt, den var utrolig god, men jeg må innrømme den smakte mer karamell enn sjokolade. Og til sist fikk jeg smake på mint sjokoladen, den jeg trodde skulle bli høydepunktet men skuffet utrolig mye. Lite mint smak og noe rart hvitt inni ( trøffel?) 

Etter tre sjokoladebiter hadde jeg fått nok og innså at jeg fikk smake resten av de 10 sjokoladene neste gang hun dukker opp.

Nå gikk jeg mot varene jeg skulle ha, cola light og cola light (store og små). De hadde ingen små i butikken og de store kunne jeg bare drømme om å få tak i, så jeg forlot butikken ganske frustrert. Blir en tur på rema 1000 senere i dag.

Godt plassert bak øl leveransen står brusen

det hjelper ikke å snike seg til fra sidene

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg