nok en hard natt

Jeg hadde noe utrolig til angst i drømme, det startet nok når jeg var våken og gikk ut på kjøkkenet for å ta et glass vann. Plutselig blinket den ene lyspæra på venstre side og jeg skvatt til.  Det tok nesten et minutt før jeg innså at alle lysene på kjøkkenet var av og at det umulig kunne ha hvert en lyspære som blinket. Det er ikke et nytt fenomen, jeg er plaget av lysglimt i øyekroken og at ting flytter på seg når jeg er sliten, men selv om jeg vet hva som foregår gjør det ikke gåturen til soverommet noe bedre. Når jeg kom meg opp i senga lukket jeg øynene og ropte på Sirius, han kom og roet meg ned, og jeg sovnet.

Men som sagt, angsten var der i drømme og 100 ganger sterkere en når jeg var våken. En blanding av steder og situasjoner jeg misliker blandet med en ekstrem angst følelse av at noe er feil, snur jeg mer står et monster bak meg osv? skulle ønske jeg kunne si at dette gikk over og jeg sov trygt videre, men angsten i drømmene ga seg ikke før jeg i drømme lå paralysert på gulvet og gråt fordi jeg hadde så sterke kramper i ryggen. Min erfaring med slike drømmer er at jeg har krampene i virkeligheten, men istedenfor å våkne av dem, bygger jeg dem inn i drømmene.

Jeg hadde i hvert fall en liten periode som var angstfri og smertene tok over alt, men når krampene ga seg kom angsten tilbake.

 

Å sove godt er en luksus man må nyte mens man kan.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg