den som leter, finner…

Helt siden jeg satte opp den nye hobby kroken min har jeg lett etter perleveven min, og ikke bare den med av helt andre grunner også lett etter dsi xl maskinen min. nå er det ikke så ekstremt rotete i leiligheten in at det skulle være umulig å finne disse tingene, men hver gang jeg har prøvd har jeg måtte gi meg tomhendt.

Siden jeg i dag hadde litt krefter og følte meg sta, bestemte jeg meg for å gå igjennom skuffer og hyller nøye og systematisk. Jeg viste jeg hadde lagt perleveven på et smart sted (det dummeste stedet du kan legge noe) og startet i bokhylla mi. Først ville jeg hoppe over de to første skuffene fordi jeg da må ha lett der før, men var streng mot meg selv og gikk igjennom dem også, der lå perleveven min på toppen. Jeg måtte bare åpne skuffen litt mer en fem cm for å se den.

Inspirert av dette funnet ga jeg opp alle logiske gjennomsøkingsplaner og tok ut boksen med ting til elektriske spill. Jeg satte meg ned på gulvet og tok ut psp for å lade opp den og da så jeg min kjære dsi xl ligge der. Denne boksen har jeg hvert igjennom tre ganger før uten å finne den, men jeg har rotet fort igjennom og ikke satt meg ned å løftet opp en og en ting.

 

Så nå har jeg startet på nytt perleprosjekt og kan spille lost in blue når jeg ønsker det. Veldig fornøyd.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg