rett og slett en hverdag

Slik har dagen min hvert i dag. Jeg klager ikke, jeg har hatt det fint jeg, men er ikke så mye å skrive om. Vel om du ikke synes det er ekstremt spennende å hele om mat innkjøp, oppvask, klesvask osv.?

En dame holdt på å bryte sammen i latter når hun så meg på butikken i dag, hun gikk med to unger og klarte og ikke vise det, men jeg så det på kroppen og øynene hennes. Først så hun sjokkert på meg og så rykket kroppen til mens øynene lyste opp før hun rettet seg opp og gikk videre alvorlig, du er høflig og ler ikke av dama med stokk, selv om hun bruker håndtaket på stokken til å rive ned varer hun skal ha fra kjøleskapet hun har klatret opp i. helt ærlig holdt jeg på å bryte sammen i latter selv, men jeg er god på kreative løsninger og butikken setter ting så utrolig høyt og langt bak at de trengs.

Jeg hadde laks til middag og vafler til fredag skos

 

Spilt litt sims 3 og animal crossing new leaf, og sett noen episoder av sailor moon sesong 2. og så må vi ikke glemme at jeg har kost mye med kattene mine, dette er en viktig plikt i leiligheten.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg