test av lush produkt -Herbalism – ansiktsrens

Dette er et kjempefint produkt, og drøy i bruk da jeg har mye av prøve boksen igjen enda. Jeg tar litt imellom fingrene når jeg dusjer og gnir litt på det med våte hender før jeg gnir det i ansiktet. Måten jeg gjør det på tar nok litt lengere tid en å blande ut en liten klump i vann og så smøre på, men resultatet blir nok det samme. Jeg må bare gjøre prosessen flere ganger for å få vasket hele ansiktet siden det er begrenset hvor mye jeg får på to fingre.

 

Brukte produktet senest i dag tidlig og har flere ganger stryket over ansiktet og vert overasket over hvor mykt og herlig det føltes (litt av æren skal selvfølgelig også ansiktskremen min ha) god erstatning til den vanlige ferske ansiktsmaska og den veldig grove ocean salt skrubben.

Herbalism

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Join the club og oppnå nydelig hud. Ha full kontroll med denne rengjøringsbaren. En virkningsfull rengjører full av urter, effektiv fra normal til fet hud. Inneholder absorberende, antiseptiske, beroligende ingredienser og grønt klorofyll for å balansere og beskytte huden din. Mix et lite stykke med vann, masser forsiktig på huden og skyll med varmt vann. 

100g
 
Ingredienser Ground Almonds (Prunus dulcis), Kaolin, Glycerine, Chlorophyllin Water (CI 75810, Aqua), Nettle; Rosemary and Rice Vinegar Extract, (Urtica dioica and Rosmarinus officinalis), Rice Bran (Oryza sativa), Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), Rose Absolute (Rosa damascena), Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla), Sage Oil (Salvia officinalis), Perfume 

Vegan

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg