test av lush produkt – full of grace – ansikts serum

Lush sier mye fint om dette produktet sitt, som de gjør med alle produktene sine, men jeg kan ikke bekrefte eller avkrefte noe rundt denne. Det eneste jeg kan si sikkert er at jeg ikke tålte den.

Dette er det første produktet fra lush jeg har reagert på og jeg reagerte sterkt. Ansiktet hovnet opp og ble rødt og svei hele natten. Jeg startet også å klø over resten av kroppen noe som var litt dunt siden jeg testet ut to produkter samtidig.

 

Når jeg sitter med den forran meg på skrivebordet her, sliter jeg med å puste, det klør i halsen og i ansiktet (må ha fått noe på hånda mens jeg flyttet på den)

Full of Grace

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin :

Serum med næringsrike ferske ingredienser som rosebladuttrekk, roseolje, mandelolje, fersk Portobello sopp, kamilleolje og tagetesolje.

Vi berolige og pleie tørr, sprukken hud og tilføre fuktighet i dybden. Huden vil få hjelp til beholde sin elastisitet, samtidig som den er virksom mot sprukne blodkar og reduserer fine linjer. Passer spesielt godt til moden hud.

 

Murumurbutter og mandelolje tilfører fuktighet dypt i huden, men vil ikke etterlate seg en klissete hinne, da den absorberes lett. Mandeloljen er rik på vitamin A og E, og beskytter, beroliger, mykgjøre og tilfører næring til huden. Fersk Portobello sopp er rik på antioksidanter, den vil derfor slåss mot frie radikaler og kan hjelpe mot å redusere betennelse som i sin tur kan skape fine linjer i huden.  Vi har også tilsatt masse andre mykgjørende, beroligende og betennelsesdempende ingredienser som kamilleoljeroseolje og tagetesolje (fløyelsblomst).  Alle er ekstremt milde og mykgjørende ? de er derfor idelle for moden hud. Kamilleolje  er en spesielt imponerende rens og virkesom for å forbedre elastisitet.
 20g
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg