Norwaycup mandag 29.07.13

Jeg har allerede postet noen innlegg om dagen min i dag på Norwaycup, men ikke skrevet så mye om hva jeg gjorde der nede. Først og fremst var jeg der for å se Lambertseter jenter 12 år spille mot Palestina jenter 12 år. For meg var dette en veldig spennende kamp, for selv om de palestinske jentene slo Lambertseter 4-0 var jeg imponert over utviklingen til spillerne siden i fjor.  

Etter kampen fikk alle spillerne et skjerf det sto Palestina på, kjempe koselig.

Så dro jentene på tivoli og jeg hang meg på, vurderte egentlig å bli med dem noen turer, men følte litt at jeg trengte meg på + jeg kan spare de turene til barna ikke har noen andre å kjøre med. Så jeg forlot fotballaget og kjørte litt rundt og tittet. Jeg kom til en konkurranse hvor du skulle dykke ned i en konteiner med tomflasker og lete etter en flaske med gul lapp i. Selv om jeg kanskje blir sett på som voksen måtte jeg prøve og det var mye tyngre enn jeg hadde trodd. Der gikk alle kreftene mine for dagen, men det var moro.

Det var rett etter dette at ulykken med pølseboden skjedde, jeg var da allerede så utmattet at jeg var svimmel og ekstremt tørst, og jeg fikk ikke kjøpt drikke.

 

Jeg kjørte hjem igjen, halvparten av tiden med mamma på øret for å prøve å stoppe sammenbruddet som kom, men jeg hadde ikke en sjans. Derimot etter å ha kommet meg hjem og ligget og grått litt på senga kom jeg meg såpas at jeg kunne lage meg mat.

Jeg pleier å kalle Norwaycup et mareritt, selv når jeg ikke er der, så det var ikke så overaskende at det ble for mye for meg tilslutt.

 

Nå har jeg forresten sovet litt, så er bare ganske sliten.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg