norwaycup en rullestol bruker sitt store mareritt

Lest innlegget om hvordan jeg kjørte ned pølsebua med rullestolen min? det er ikke noe jeg er stolt over, men noe som viser ett av problemene med å bruke rullestol under norway cup.

Men la oss ta for oss det første problemet først. Det er en stor mangel på handicap toalett på plassen, jeg ser ikke bort i fra et det er et, et eller annet sted, men det står ikke på kartet. Toalettene som er satt opp er alle flyttbare og du må opp et trappetrinn eller to for å komme inn.

Her må jeg bare putte inn en liten uhygienisk fakta, det er ikke såpe på toalettene. Noe som ikke er så bra med så mange brukere, aktiviteter og mat samlet.

Men tilbake til tema?

Det er veldig vanskelig for en rullestol bruker å komme frem til kioskene så man kan kjøpe seg mat og drikke, dette hadde ikke hvert noe problem om de som jobbet i kioskene gadd å se mer en enn cm utafor kanten. Som min ulykke kan bevise er det farlig for stolene å komme alt for nærme kanten.

 

Plass til å navigere er det mer en nok av der, dette er jo positivt. Men se opp for løpende barn, flyvende baller og desperate foreldre. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg