kjørte ned pølsebod på Norwaycup

Først må jeg få si at det var et uhell, jeg prøvde å sette stolen delvis innunder disken slik at jeg kunne komme nærmere de som solgte, de ville nemlig ikke selge meg noe der jeg satt. Måten disken sto og med banneret som hang på siden og dekket så det ut til at det skulle gå greit å sette fronten under, men jeg traff et bein.

Beinet på disken sviktet og disken falt over bordet hvor pølsene sto og veltet det. Heldigvis ble ingen truffet av det varme vannet eller av gassbrennerne og de som jobbet der fikk slått av gassen. Den største skaden var nok på min lille elektriske rullestol.

Det er to ting til som gjør denne hendelsen ekstra ille og komisk.

1.       Rett før jeg kjørte inn i kiosken hadde jeg spøkt oppgitt om dette var den eneste måten jeg kunne få oppmerksomhet på. Derfor er det veldig viktig for meg å påpeke at dette var et uhell, jeg ville aldri ha kjørt på noe eller noen med vilje, noen gang. Asbergeren i meg ville ikke latt meg overleve om jeg gjorde noen vondt.

2.       jeg ble fortsatt ignorert og fikk ikke kjøpt brusen min, tilslutt fikk jeg en som kunne gå, og som passerte meg, til å kjøpe den for meg.

Utslitt og gråtene kjørte jeg hjem og mamma måtte roe meg ned før jeg ble hysterisk. Men nå som ting har roet seg ned kan jeg se det komiske i det, ikke mange som har kjørt ned pølseboder med rullestol.

 

Ps: uten om mitt sammenbrudd ble ingen skadet, hvis de hadde det ville det ikke hvert komisk i det hele tatt.

Siste innlegg