badetur til nøkklevann

Hva har skjedd med den jenta som nesten ikke orket å være vekk fra leiligheten en hel time? Først har jeg en mange timers bringebær tur for å så være hjemme i 5 minutter og kaste meg ut på badetur. (jeg var virkelig bare hjemme i 5-10 minutter) rett før jeg løper ut av døra ringer mamma og forteller meg om regnværet nede i sentrum og hun er rystet over at vi skal ut å bade. Den andre tanta mi dukker også opp, men naboen hennes ville ikke være med siden det var ventet regn og torden.

Det var ikke en dråpe regn på badeturen vår, men mye sol. 21 grader i vannet og kos.

Den ene tanta mi og fetteren min pratet om å hoppe rett i vannet fra brygga, selv var jeg først skeptisk, men tenkte at siden jeg ikke fikk kramper i sjøen kom det nok til å gå bra her også, vannet måtte jo være varmere her, noe det var.

Mens de sto og tittet ned i vannet, så på fisker og tøffet seg opp, kom jeg løpene forbi og hoppet rett uti, da måtte de jo følge etter med en gang, de kunne ikke være dårligere. Den andre tanta mi valgte å ligge og sole seg istedenfor å bade.

Jeg svømte litt for treningen sin skyld, må være forsiktig men det er veldig godt for kroppen min. så gikk jeg opp og satte meg til å lese en bok mens tanta og fetteren min fortsatte ute i vannet. Det var grunnet at jeg ble sliten at vi tilslutt pakket sammen og dro. Jeg er nok ikke super til å ha med på dagstur.

 

Det var en kjempe koselig tur. Når jeg var ferdig med å bade dukket det opp en familie med hund, den var så søt der den svømte at jeg måtte ta bilde av den.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg