bringebær dag

etter at jeg hadde stått opp og gått igjennom mailen min, la jeg ut på bringebær jakt. Planen var å kjøre over til Skullerud å se hvordan buskene i marka hadde det. De hadde det bra, men de hadde nok satt pris på litt regn snart.

Sakte og sikkert jobbet jeg meg oppover mot vannverket, her snudde jeg og jobbet andre siden ned igjen. Jeg koste meg i skogen og med lydboka mi og jeg følte ingen behov for å dra hjem, problemet var at jeg hadde grukket opp alt jeg hadde tatt med meg, og siden jeg skulle gå brant busker og brennesle hadde jeg heldekkende klær på meg.

Først kjørte jeg til Skullerud stua for å se om de var åpne der, det så stengt ut og jeg følte ikke for å prøve døra, jeg fortsatte mot rustasaga. Problemet var at det var så mange fine bærbusker på veien og jeg klarte ikke å la være å plukke, men nå gikk bæra rett i munnen og ikke i koppen, jeg trengte vesken i dem.

Når jeg kom til siden av skraperud tjern fikk jeg tekstmelding fra tanta mi om at hun og fetteren min på ti, skulle på nøkkelvann å bade. Jeg ringte opp og forklarte at jeg nesten var der, men at jeg måtte tilbake til Lambertseter for å hente badetøy. Slik ble bringebær turen gjort om til badetur, jeg rakk akkurat å sette bæra kaldt, få i meg næring, skifte, smøre meg og pakke badesekken før jeg ble hentet, familien er imponert over effektiviteten min.

 

Kom hjem med markjordbær, bringebær og tre blåbær. Mamma fikk markjordbærene og blåbæra ( og litt bringebær)

 gjett hva jeg hadde til kveldsmat…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg