trengte en kjøretur, dro til byen

Etter alle marerittene i natt trengte jeg å ro meg ned og føle meg bra, jeg blir rolig av å kjøre, så jeg tok stolen med meg ned til byen. Før har det alltid hvert en kjøretur med bil som har roet meg ned, noe som har gjort at jeg har måtte vente til mamma kom hjem og kunne ta meg med ut, men jeg oppdaget fort at stolen hadde samme beroligende effekt på meg.

Jeg tok en ny vei ned og mamma var overasket når jeg dukket opp på jobben hennes, hun hadde ikke ventet meg før om 30 minutter tidligst. Kort oppsummering jeg har funnet en mye raskere og lettere vei ned til byen.

Jeg var innom gamestop på Gunerius og hentet 3ds maskinen min som jeg har maset slik på, og nå er den ferdig reparert og kusina mi kan endelig få bursdagsgaven sin. Bedre sent enn aldri?

Uten om å hente 3ds maskinen, var det ingen ting jeg egentlig skulle gjøre i byen. Jeg kjørte over Youngstorget, torggata, Karl Johan og ned til aker brygge og tilbake igjen. Så på livet, så på gateselgerne og slappet av.

Jeg klarte å holde meg unne Mac Donalds sist gang jeg var i byen, men når jeg ble sulten i dag gadd jeg ikke å prøve en gang. Jeg vil ha de colaglassene og om jeg må forgifte meg for å få dem, gjør jeg det. Det syke er at jeg må gjøre det en gang i uka i 5 uker om jeg skal ha alle, og jeg sliter med å takle den burgeren jeg spiste i dag.

Hvis noen kjøper en meny på mac donalds og får med seg et colaglass de ikke ønsker/ trenger ? tar jeg det gjerne i mot.

 

Tok kjøreturen hjem igjen, nå var lydboken min ferdig og jeg gikk over til musikk, når jeg kom frem hjemme hadde stolen brukt like mye strøm som den pleier å ha brukt når jeg starter hjemturen vanligvis.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg