jakten på forhåndsbestilling

Jeg vet spillet kommer, akkurat som med tidligere spill i samme serie har jeg funnet lanserings datoen på amazon.uk.co

Problemet er å finne noen i Norge som er villig til å ta inn spillet, skulle tro man pratet om et lite kjent spill som nesten ingen kjøper, men nei da jeg prater om den store farm simulator suksessen harvest moon.

De lurer sikkert på hvordan en spill serie kan være så populær i USA og Japan, men nesten ikke kjøpt i Europa, vel dette kan jeg forklare enkelt til dem.

1.       spillet kommer 2 år senere i Europa enn i Japan (1 år senere enn i USA) innen spillet har kommet frem er det utdatert.

2.       når spillet endelig kommer til Europa er det klippet og fikset så mye på at halvparten av funksjonene er borte. (harvest moon ds er et godt eksempel på hvordan man kan redigere i stykker et spill)

3.       Det er så å si umulig å få tak i når det først blir gitt ut.

Sterkt i mot soner?

Jeg var først på gamestop og spurte om de skulle ta det inn, nei det sto ikke på noen av listene dems. Så på game, her sto den heller ikke på lista, men de hadde et bestillings ark bak i permen. Når de tok frem den måtte jeg påpeke at det var forrige spill og det kom for litt over et år siden, og at navnet på den som hadde forhåndsbestilt det var meg, og at jeg aldri hadde fått det. Snakk om kaos i systemet.

 

Ser ingen tegn på at cdon.com tar det inn heller, litt lei meg, men jeg skal få tak i det, om jeg så må kjøpe det fra Engeland.

(redigert 06.10.16) 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg