bytur med bestevennen min

Overskriften burde ha hvert: bytur hvor jeg møtte bestevennen min og vi gikk å spiste, men siden vi prøver å holde overskrifter korte?

Jeg hadde tatt en lyntur på senteret og postet premien fra giweaway og skulle handle inn litt mat, men de hadde ingenting av det jeg hadde planlagt å kjøpe inn så jeg var glad jeg hadde planlagt bytur.

På lista sto game og gamestop (eget innlegg)
shangrila, lush, meny, outland
kondomeriet (eget innlegg)


kjøpt på outland

Sendte sms til bestevennen min som er i oslo for tiden og sa jeg dro ned til byen og han kom å møtte meg, vi gikk på peppes og spiste og jeg fikk julegaven min ( tilslutt)

På lush skulle jeg bare bytte inn noen tomme pakninger mot en ansiktsmaske og på shangrila skulle jeg se etter noen flere fluroite steiner. Var vist en kjendis der inne, men jeg kunne nok ha stirret i evigheter og ikke vist hvem, det var de gale ungdommene med telefoner som ville ha bilde som avslørte det.

På peppes spanderte jeg maten, jeg hadde som vanlig Cæsar salaten min. det morsomme var når jeg skulle betale og kelneren merkelig nok slo inn endelig beløp for meg. Jeg lurte litt på hvorfor han ikke ga meg muligheten til å gi han tips, men han sa sett inn kort og slå kode. Jeg stirret bare på maskinen og jeg tror han forsto noe var galt selv om han gjentok oppfordringen. Tror ikke jeg vil betale 4313 kr sa jeg forsiktig til han da. Maten kom på 431 eller 413.

 

Selvfølgelig rettet han opp feilen som bare var komisk, men han ville fortsatt ikke ha tips og jeg følte jeg dyttet på han de ti kronene han fikk.

 

Her er min siste julegave (juli gave?)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg