i dag går verden rundt

Vanligvis når verden surrer litt rundt meg pleier jeg å si at jeg er glad jeg alltid har hvert glad i karuseller, jeg pleier bare å innbille meg at jeg er på en og kvalmen gir seg i hvert fall. Selvfølgelig er dette lettere når man ligger i en seng og verden spinner enn når man står på et kjøpesenter, men siden jeg sto stille i heisen når svimmelheten slo meg rakk jeg å tenke det i dag også.

Jeg fikk handlet ferdig og fant raskt ut at det var lettere å kjøre skuteren når jeg var så svimmel enn å gå. Selv om jeg ble ekstremt kvalm av kjøreturen hjem, var jeg tryggere siden jeg ikke snublet og gikk inn i ting.

Jeg var veldig forsiktig når jeg kjørte og holdt god avstand til biler og folk slik at jeg ikke skulle kunne feilbedømme avstander.

 

Jeg kom meg hjem og inn, litt imponert over det. Nå ønsker kroppen å krype sammen som en ball på gulvet og holde over hodet, denne surringa må jo slutte en eller annen gang? men jeg er ikke helt klar til å gi opp enda, skal jeg ende opp i senga resten av dagen skal jeg i hvert fall ha en bok å høre på J

2 kommentarer
    1. det er ikke lett å holde seg rolig i sånne situasjoner,. så bra at du klarte å komme deg hjem ,trygt og rolig 🙂 Viktig å kunne holde hode kaldt

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg