en kvalm følelse sprer seg i kroppen

Først kunne jeg nesten ikke tro mine egne øyne da jeg så det sto at George Zimmerman var frikjent for drapet på Trayvon Martin, men så slo det meg, han gjorde aldri noe galt, han var uskyldig.

For hvem er det som egentlig har skyld når det å forfølge en tenåring igjennom gatene i mørket, med våpen klar til å skyte om han skulle merke at han ble forfulgt er helt greit.  

Zimmerman gjorde virkelig det han tenkte var riktig, det samfunnet fikk han til å tro var en god avgjørelse. Følg etter en tenåring med våpen for å se om det er en liten sjanse for at han er kriminell. At Zimmerman skulle dømmes for mord grunnet dette ser jeg er å overdrive, han burde få en kraftig bot for å være dum, dømmende osv? men morderen er samfunnet.

Det at han ble frikjent viser jo også bare at samfunnet og rettsvesenet synes at slik oppførsel egentlig er greit, eller det viser at de vet de har lagt det opp til at det er greit, og skulle Zimmerman dømmes måtte noen hoder rulle.

Kvalm blir jeg av tanken på at det nå er offentlig i Florida at du kan forfølge svarte unge menn med våpen om natta, og drepe dem om de reagerer på oppførselen din.  Du har faktisk rett til det!

 

Men jeg velger å tro at frikjennelsen av Zimmerman fører til en stor oppvaskrunde, og jeg håper at folk ikke legger saken bak seg og glemmer den frem til neste gang noe likt skjer. Slik at neste gang en mann forfølger en tenåring igjennom gatene, er det ingen tvil om hvem som er den skumle og truende.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg